ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Είμαστε μια ομάδα νομικών και ειδικών επιστημόνων οι οποίοι σας παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς και συναφείς υπηρεσίες που απαιτούνται για την άρτια και ολοκληρωμένη επίλυση και διεκπεραίωση των εκάστοτε νομικών και δικονομικών σας αναγκών στις Κυκλάδες, την Πάρο και τη Θεσσαλονίκη.

 

Οι αρχές μας

Η δουλειά και οι υπηρεσίες μας διέπονται από μια σειρά ηθικών και επαγγελματικών αρχών, στις οποίες στοχεύουμε σε κάθε συναλλαγή και πρακτική μας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου, πολύ-επίπεδες υπηρεσίες που χρειάζεστε, ενώ ο στόχος μας αυτός έχει θεμελιωθεί στη φιλοδοξία μας να ξεχωρίζουμε και να είμαστε η καλύτερη πολύ-λειτουργική και άρτια συγχρονισμένη ομάδα ειδικών που μπορείτε να έχετε όταν χρειάζεστε νομική βοήθεια  και σχετικές συμβουλές. Το όραμά μας είναι να είμαστε μια ομάδα συνεργατών, η οποία ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους εξαιτίας του μοναδικού μίγματός της, του υψηλού επιπέδου της, του πραγματικά πελατοκεντρικού χαρακτήρα της και η οποία είναι ταυτόχρονα πιστή στις αρχές της. Η ομάδα συνεργατών μας καθώς και η δουλειά μας διέπεται από τους παρακάτω κανόνες και συμπεριφορές προς τους οποίους στοχεύουμε καθημερινά:

  • διάκριση και μεθοδικότητα σε ό,τι και αν κάνουμε
  • εχεμύθεια
  • σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • αποδοτική ομαδική εργασία και
  • καινοτομία.

Ο τρόπος που λειτουργούμε καθορίζεται από ένα συνδυασμό συμπεριφορών εμπιστοσύνηςεπικοινωνίαςεκτίμησης και σεβασμού για τους ανθρώπους, αίσθησης χιούμορ και έλλειψης καθυστερήσεων.

Οι πελάτες μας

Είμαστε ευτυχής να εργαζόμαστε για μια πλειάδα επιχειρήσεων, τραπεζών και ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων σε όλο το μήκος της Ελλάδας.

Επειδή η ποιότητα της δουλειάς μας έρχεται πρώτη για εμάς, οι γερά εδραιωμένες σχέσεις με τους πελάτες μας, αποτελεί προτεραιότητα μας.  Η βαθιά κατανόηση των αναγκών που έχουν οι πελάτες μας, μας δίνει τη δυνατότητα να τους παρέχουμε την ποιότητα των νομικών συμβουλών και λοιπών υπηρεσιών που αναμένουν. Ζητούμε από τους συνεργάτες μας να κατανοούν τα δυνατά και αδύναμα σημεία των υποθέσεων που χειριζόμαστε ούτως ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο να διεκπεραιώνουμε τον άρτιο νομικό τους χειρισμό καθώς και την επίλυση των δικονομικών τους προβλημάτων. Στοχεύουμε στο να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σχετικά με τη διαθεσιμότητά μας και το χρόνο αποπεράτωσης των υποθέσεών τους, ενώ προσφερόμαστε να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να θέτουμε τις ανάγκες των πελατών μας ως προτεραιότητα. Συνεχώς επιθεωρούμε και ανασκοπούμε την αποδοτικότητά μας, ενώ κατά τακτά διαστήματα αποζητούμε τα σχόλια των πελατών μας για να επιβεβαιώσουμε τα δυνατά μας στοιχεία και να διαπιστώσουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε μια ευέλικτη στάση και να είμαστε έτοιμοι να υιοθετήσουμε αλλαγές στις πρακτικές μας εάν το απαιτούν οι ανάγκες του πελατειακού μας κοινού.

Η δουλειά μας

Είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, προσφέροντάς σας υπηρεσίες ειδικά διαμορφωμένες στις ανάγκες σας.

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην υπαγωγή προσώπων στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου 3869/10 γνωστό και ως “Νόμο Κατσέλη” και παρέχει λύσεις για την αντιμετώπιση όλων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κόκκινων δανείων αναλαμβάνοντας υποθέσεις στις Κυκλάδες και ειδικότερα στην Πάρο, Σύρο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο, Μύκονο αλλά και σε μικρότερα νησιά όπως η Δονούσα, Σχινούσα, Ηρακλιά. Επίσης αναλαμβάνουμε με επιτυχία, θέματα προστασίας και διάσωσης της πρώτης κατοικίας σας, με την ταυτόχρονη αντιμετώπιση και ρύθμιση πάσης φύσεως οφειλών σας, καθώς και την παύση διοκτικών μέτρων εναντίον σας, όπως διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις.

Μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει το κούρεμα χρεών φυσικών προσώπων σε ποσοστά από 25% έως 70% με διάσωση της κύριας κατοικίας και κατά περιπτώσεις όλης της ακίνητης περιουσίας τους.

Κόκκινα Δάνεια, Δάνεια σε Ελβετικό ή άλλο ξένο νόμισμα και Πιστωτικές Κάρτες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υποθέσεις ιδιωτών κατά τραπεζών σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν κόκκινα δάνεια, υπερχρεώσεις και οφειλές από συμβάσεις σε Ελβετικό φράγκο, ή από πιστωτικές κάρτες στις οποίες πλέον δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Ελληνικά