Το γραφείο μας

DKR LAW TEAM

Το Δικηγορικό Γραφείο «dkr-law» έχει έδρα στην Πάρο και τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε νησιά των Κυκλάδων κυρίως δε σε: Πάρο, Σύρο, Νάξο & Μύκονο.

Τα Δικηγορικά Γραφεία «dkr-law» διέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων και οι υπεύθυνοι των Γραφείων, Δικηγόρος Δήμητρα Π. Κουτουρουσίου, και Δικηγόρος Παρασκευάς Χ. Κουτουρούσιος είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου με ΑΜ 174 και Θεσσαλονίκης με ΑΜ 778 αντίστοιχα.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (λογιστές, ορκωτούς εκτιμητές, μηχανολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες καθώς και συμβολαιογράφους) με σκοπό να σας παρέχουμε πολύ-επίπεδες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και να επιλύσετε τυχόν διαφορές σας με το πιο αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό και γρήγορο τρόπο.

Η Δικηγόρος και υπεύθυνη του γραφείου με έδρα την Πάρο, κα. Δήμητρα Κουτουρουσίου, είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, απόφοιτος του Βρετανικού Πανεπιστημίου Μπρίστολ, μετεκπαιδευθείσα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο ενώ ειδικεύεται στους τομείς που αφορούν Συμβολαια και μεταβιβάσεις ακινήτων, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τη ρύθμιση οφειλών και δανείων, υποθέσεις τροχαίωνεμπορικές και ιδιωτικές μισθώσεις, τη σύσταση και τροποποιήσεις εταιρειών, ιδιωτικά συμφωνητικά και σε υποθέσεις διαζυγίων, επιμέλειας, διατροφής.

Ο Δικηγόρος και υπεύθυνος του γραφείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κος. Παρασκευάς Κουτουρούσιος, είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει 35 έτη εμπειρίας ως επιτυχημένος μαχόμενος Δικηγόρος τόσο σε πάσης φύσεως ποινικές και αστικές υποθέσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

1000

Δήμητρα Κουτουρουσίου

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

LAW OFFICE PAROS - PROPERTY PAROS

Στέλλα Ιωαννοπούλου

Υπεύθυνη Κτηματολογίου

Golden Visa Greece Paros

Κατερίνα Μαρινοπούλου

Υπεύθυνη για άδειες διαμονής και Golden Visas

 

Ελληνικά