ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το Δικηγορικό Γραφείο «dkr-law» έχει έδρα στην Πάρο και τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων κυρίως δε σε: Πάρο, Σύρο, Νάξο & Μύκονο. 

Τα Δικηγορικά Γραφεία «dkr-law» διέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων και οι υπεύθυνοι των Γραφείων, Δικηγόρος Δήμητρα Π. Κουτουρουσίου, και Δικηγόρος Παρασκευάς Χ. Κουτουρούσιος είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου με ΑΜ 174 και Θεσσαλονίκης με ΑΜ 778 αντίστοιχα.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (λογιστές, ορκωτούς εκτιμητές, μηχανολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες καθώς και συμβολαιογράφους) με σκοπό να σας παρέχουμε πολύ-επίπεδες υπηρεσίες

υψηλού επιπέδου, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και να επιλύσετε τυχόν διαφορές σας με το πιο αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό και γρήγορο τρόπο.

Η Δικηγόρος και υπεύθυνη του γραφείου με έδρα την Πάρο, κα. Δήμητρα Κουτουρουσίου, είναι απόφοιτος του Βρετανικού Πανεπιστημίου Μπρίστολ, μετεκπαιδευθείσα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο ενώ ειδικεύεται στους τομείς που αφορούν υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τη ρύθμιση οφειλών και δανείων, το εργατικό δίκαιο, υποθέσεις τροχαίωνεμπορικές και ιδιωτικές μισθώσεις, τη σύσταση και τροποποιήσεις εταιρειών, ιδιωτικά συμφωνητικά και σε υποθέσεις διαζυγίων.  περισσότερα ..

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

1000

Δήμητρα Κουτουρουσίου

Δικηγόρος

IMG_9600

Θεοχαροπούλου Ελένη

Ασκούμενη δικηγόρος

IMG_9601

Σταυρούλα Τσολάκου

βοηθός δικηγόρου

Ελληνικά