ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το Δικηγορικό Γραφείο «dkr-law» έχει έδρα στη Πάρο και τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στα νησιά των Κυκλάδων : Πάρο, Σύρο, Νάξο & Μύκονο. 

Τα Δικηγορικά Γραφεία «dkr-law» διέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων και οι υπεύθυνοι των Γραφείων, Δικηγόρος Δήμητρα Π. Κουτουρουσίου, και Δικηγόρος Παρασκευάς Χ. Κουτουρούσιος είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου με ΑΜ 174 και Θεσσαλονίκης με ΑΜ 778 αντίστοιχα.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς (λογιστές, ορκωτούς εκτιμητές, μηχανολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες καθώς και συμβολαιογράφους) με σκοπό να σας παρέχουμε πολύ-επίπεδες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα και να επιλύσετε τυχόν διαφορές σας με το πιο αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό και γρήγορο τρόπο.

Η Δικηγόρος και υπεύθυνη του γραφείου με έδρα την Πάρο, κα. Δήμητρα Κουτουρουσίου, είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγo, απόφοιτος του Βρετανικού Πανεπιστημίου Μπρίστολ, μετεκπαιδευθείσα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο ενώ ειδικεύεται στους τομείς που αφορούν υποθέσεις εμπράγματου δικαίου, αγοραπωλησιών, τροχαίων ατυχημάτωνεμπορικές και ιδιωτικές μισθώσεις, τη σύσταση και τροποποιήσεις εταιρειών, ιδιωτικά συμφωνητικά και σε υποθέσεις διαζυγίων, επιμέλειας τέκνων και διατροφών.  περισσότερα ..

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

1000

Δήμητρα Κουτουρουσίου

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

LAW OFFICE PAROS - PROPERTY PAROS

Στέλλα Ιωαννοπούλου

Υπεύθυνη Κτηματολογίου

Golden Visa Greece Paros

Κατερίνα Μαρινοπούλου

Υπεύθυνη για άδειες διαμονής και Golden Visas

Ελληνικά