Πνευματική ιδιοκτησία

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε την αυθεντική δουλειά σας καθώς και το περιεχόμενό της από το να χρησιμοποιείτε από τρίτους παράνομα ή χωρίς την άδειά σας.

Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε ως προς τα ακόλουθα:

  • Να κατοχυρώσετε το σήμα σας – Σήμα είναι ένα σύμβολο το οποίο διακρίνει ένα προϊόν ή τις υπηρεσίες σας από τις υπόλοιπες. Το σήμα σας μπορεί να αποτελείται από λέξεις, εικόνες ή και τα δύο.
  • Να προστατέψετε τα δικαιώματα της πνευματικής σας ιδιοκτησίας – Τα αποκλειστικά δικαιώματα δύνονται στον δημιουργό μιας αυθεντικής δουλειάς και την προστατεύει από το να αντιγράφεται από τρίτους χωρίς την άδειά σας.
  • Πατέντες ευρεισυντεχνίας – Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθιερώσετε τα δικαιώματά σας ως προς την πατέντα που δημιουργήσατε, η οποία είναι μία ειδική άδεια που χορηγείται στον δημιουργό της. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε τις εφευρέσεις σας, εάν είναι αυθεντικές, από το να χρησιμοποιούνται από κανέναν άλλο
  • Λαμβάνοντας μέτρα  – Εάν τα πνευματικά σας δικαιώματα καταπατούνται, ο ειδικευμένος δικηγόρος μας μπορεί να συζητήσει σε βάθος την υπόθεσή σας συμβουλεύοντάς σας για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος (π.χ. κάνοντας αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας αποζημίωση).

Εάν η υπόθεσή σας αφορά έναν από τους παραπάνω τομείς είμαστε εδώ για να σας φέρουμε σε επαφή με τον ειδικευμένο σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας δικηγόρο μας

Ελληνικά